Samarbeid


House of Yarn setter samfunnsansvar høyt, og har samarbeid med flere organisasjoner som jobber for en bedre verden. Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

Rosa sløyfe


Både i 2017 og 2018 frontet Line Langmo Rosa sløyfe-aksjonen med sitt eget garn; Line Langmo Påfugl fra Dale Garn – et superpopulært, luftig og lekkert garn i luksusmohair med høy trendfaktor. Hun ønsker å inspirere hele strikkefolket til å kaste seg på pinnene og strikke årets desidert lekreste – og kanskje viktigste plagg – en Rosa sløyfe genser – eller fler. I tillegg til Påfugl-garnet presenterer vi, også fra Dale Garn, Alpakka Magic – et nydelig og supermykt luksusgarn, og Du Store Alpakkas Bling. I 2019 kom også en egen børstet alpakka-variant, som selges i kjedebutikkene.

Besøk nettside

Oransje skjerf


I samarbeid med Kirkens Bymisjon lanserer House Of Yarn et nydelig, lunt og varmt #ORANSJESKJERF-garn. 5 kroner av hvert solgte nøste går til Kirkens Bymisjon sitt fantastiske arbeid for gatas folk og andre som strever i hverdagen. Du finner oppskrift på baksiden av banderolen og mange andre oppskrifter på nettsiden, som du kan laste ned gratis. Bidra til et varmere samfunn – strikk oransje skjerf!

Besøk nettside

Mirasolskolen


Mirasolskolen er en internatskole der barna får gratis skolemateriell, næringsrik mat, klær og omsorg fra dyktige og engasjerte lærere. Der lærer barna å lese, skrive og regne, de lærer om sin egen kultur og sitt folks stolte historie. Håpet om og muligheten til en bedre framtid blir grunnlagt. I dag finansieres Mirasolskolen ved at 1 dollar av hvert solgt kilo garn fra Du Store Alpakka går til driften.

Besøk nettside

ITP Norge


ITP samarbeider med selskaper og organisasjoner for å fremme arbeidernes menneskerettigheter og for å fremme etiske arbeidsforhold, arbeidsrettigheter, samfunnsansvar og sosial dialog. ITP GROUP er medlem av Etisk handelsinitiativ (ETI-Norge og ETI-Danmark).

Besøk nettside

Knitpro


KnitPro er en anerkjent produsent av tilbehør til strikking og hekling. Produsenten har i mange år levert mange nyttige produkter til en rekke internasjonale markeder. I dag bliver KnitPro solgt i over 45 land i hele verden, og populariteten er enorm. I den forbindelse har produsenten blitt anerkjent som en av de mest hurtigvoksende merker innen tilbehør til strikking og hekling i Europa.

Besøk nettside